Eelseisvad töötoad

Liitu meiega šokolaadivalmistamise töötoaga
27. november 2025

Šokolaadifondandi valmistamine

Õpi esmaklassiliste fondantide valmistamise kunsti. Ideaalne algajatele ja šokolaadihuvilistele.
18:00 - 20:30
TËRT Atelier, Priisle 10

Mida pakume?

Kakao päritolu

Alustage esmaklassilise kakao päritolu uurimisega – Ecuadori vulkaanilisest pinnasest Madagaskari lopsakate istandusteni. Avastage, kuidas terroir, kääritamine ja töötlemine kujundavad keerulisi maitseprofiile, mis iseloomustavad erakordset šokolaadi.

Käed-külge loomine

Ekspertide juhendamisel valmistage oma šokolaadiloomingut meie esmaklassilistest koostisosadest. Õppige tempereerimistehnikaid, maitsete sobitamise põhimõtteid ja luksusliku šokolaadi valmistamise kunstilist meisterlikkust.

Professionaalne degusteerimine

Arendage oma maitsemeeli ühe päritolumaa šokolaadide hoolikalt valitud degusteerimisega. Õppige ära tundma maitsenoote, hindama kvaliteeti ja hindama peeneid erinevusi, mis eristavad tõeliselt erakordset šokolaadi.

Vii oma looming koju

Lahkuge kaunilt pakendatud käsitööšokolaadidega ning teadmised ja enesekindlus, et jätkata oma šokolaaditeekonda kodus.

Töötoa üksikasjad

Kestus: 2,5–3 tundi
Asukoht: TЁRT KAKAO Atelier, Priisle tee 10, Tallinn
Grupi suurus: 8-15 osalejat
Keel: eesti, vene või inglise keeles
Sisaldab: kõiki materjale, esmaklassilisi koostisosi, degusteerimisvalikut ja pakendatud loomingut koju kaasa võtmiseks
Hind: alates 60€/inimene

Broneeri koht

Meie töötoad on ülesehituselt hubased ja täituvad kiiresti. Eelseisvate kuupäevade kohta lisateabe saamiseks või oma grupile privaatseansi kokkuleppimiseks võtke meiega otse ühendust.

Olenemata sellest, kas oled šokolaadihuviline, otsid ainulaadset kingitust või planeerid erilist pidu, pakuvad meie kakaotöötoad unustamatu teekonna premium-šokolaadi kunsti.

Broneeri kohe
  • "Tulin šokolaadi pärast ja lahkusin hoopis uue arusaamaga selle ajaloost. Loeng maiade kakaorituaalidest oli täiesti põnev – ma ei teadnudki, et kuumal šokolaadil on nii püha minevik! Ilus segu lugude jutustamisest ja degusteerimisest."

    Maarja L., Tallinn

  • „Degusteerimismeistriklass lõi mu täiesti pahviks! Šokolaadi meeltega „lugema“ õppimine pani mind seda täiesti uuel tasemel nautima. Mõtlen siiani sellele Peruu päritolu šokolaadibatoonile – see oli nagu vihmametsa maitsmine.“

    Annika S., Tartu

  • "See polnud lihtsalt töötuba – see oli multisensoorne seiklus. Daria, kakaoalkeemik, muutis šokolaadi taga peituva teaduse ja müsteeriumi maagiliseks. Ja viimane magustoit teega? Puhas õndsus."

    Johan K., Tallinn

Broneeri oma meistriklass

Täitke allolev vorm ja me võtame teiega 24 tunni jooksul ühendust, et teie broneering kinnitada.