TЁRT KAKAO on šokolaadivabrik, mis asub Tallinnas, ja toodab luksussegmendi bean-to-bar kakaotooteid. TЁRT KAKAO kasutab ainult parima kvaliteediga kakaoube, mis eristuvad oma erksate ja ainulaadsete maitseomaduste poolest.

TЁRT vabrikus kõlavad vaid puhtad üllatuslikud kakaonoodid.

TЁRT – käsitööna valmiv bean-to-bar šokolaaditehas Tallinnas ja on asutatud 15. juunil 2023. TЁRT loob bean-to-bar kakao tooteid, mis on crème de la crème kvaliteediga. Kogu kakao valmib õrnalt kakaoubade jahvatamise teel melangeuris, mille tulemuseks on kakao tërt või lühidalt TЁRT.

TЁRT KAKAO ettevõte kasutab ainult kõrgeima kvaliteediga kakaoube, millel on säravad ja ainulaadsed maitseprofiilid. Pakume oma kakaod ainulaadse kogemusena ja võimalusena avastada delikaatsust, peenuse varje ja maitsepaneeli iseloomu. Kuna oleme väike käsitöötehas, pöörame tähelepanu iga tootmisetapi hoolikale läbiviimisele, mistõttu iga šokolaaditahvli maitse muutub kordumatuks ja eristuvaks. Võib öelda, et iga TЁRT KAKAO on omaette lugu, šokolaadimeistri poolt talletatud karakter, mida tarbija läbi meelte kogeb.

Kakao olemus on talletatud.

Kakao, mis on sama unikaalne kui iga inimene.

KES ME OLEME

Noored, kirglikud, kakao-hullud!

Tere, meie oleme Darja ja Aleksei – suurepärane meeskond šokolaadivalmistajaid, kelle eesmärk on jäädvustada iga kakaotoote kaudu eksklusiivsete kakaoubade olemust. Kakao, palju kakaod, voolab meie soontes.

Toodame kakao tooteid, sealhulgas kakao tërt’i (kakaomassi), kakaojooke, bean-to-bar šokolaadil põhinevaid magustoite ja šokolaaditahvleid mikropartiidest ja erilise kvaliteediga kakaoubadest.

DARJA TOLSTIKOVA

TËRT kaasasutaja ja kakaouba maitsejahtija


Tõeline kakaoubade ekspert, ainulaadsete peidetud aroomide ja maitsete otsija ning taltsutaja. Iga kakaouba vajab isikupärast lähenemist.

Justkui Amazonas, tabavad tema vibu nooled täpselt kakaouba aroomi, purustades selle väikesteks tükikesteks. Ta toob esile iga kakaouba ainulaadse iseloomu ja olemuse. Oskuste ja nutikusega vallutab ta maitsete duelli, vabastades kakaouba erakordse aroomi.

ALEKSEI BEZZABORKIN

Kakao Miksoloogia Meister


Tõeline miksoloog ja kakaoshakeri ekspert – stiilne, pikk, karismaatiline ja alati mänglev oma publikuga. Mõnikord naeratab kavalalt või pilgutab kaamerasse pärast meeldejäävat trikki, olles samal ajal poolnaeratuste ja "smoldering looks" meister. Ta teab täpselt, kui palju ja millises järjekorras lisada iga koostisosa, et muuta jook tõeliseks kunstiteoseks. Alati valmis looma joogi, mis sobib just sinu meeleolu ja südamerütmiga.

Kakaokunst, mis valmib karismaatilise ja pikka kasvu Aleksei tätoveeritud käte all, on tõeline meistriteos.