minu eesmärk on teile rõõmu pakkuda. Mind süües (ja see juhtub peagi) võid leida oma
aistingutes jäljed haruldaste kakaooasortide eripärast ning tänu sellele
värskendada ja taaselustada enda loodud ideed šokolaadist. Kui ma otsiksin kogu
maailma suursugusust, riietuksin
ja näitaksin end täies figuuris. Kuid ma tahan pöörduda
ainult asjatundjate poole, et kõik, kes
selleks suutelised, saaksid uuesti kogeda
šokolaadi maitset selle loomulikul kujul

 

-TЁRT

 

 

 

 

 

 

TЁRT on 15. juunil 2023 avatud bean-to-bar šokolaadi tootev šokolaaditehas, mis asub Tallinnas, Eestis. TЁRT toodab kõrgeima kvaliteediga kakaotooteid. Kogu kakao valmistatakse kakaoubade õrnalt jahvatamisel melanžööris; tulemuseks on kakao tёrt.

TЁRT KAKAO ettevõte kasutab ainult kõrgeima kvaliteediga kakaoube, millel on säravad ja ainulaadsed maitseomadused. Pakume oma kakaod ainulaadse kogemusena ja võimalusena avastada keerukust, graatsilisuse nüansse ja maitseilu. Kuna oleme väike käsitöötehas, siis hoolitseme iga tootmisetapi eest ning iga batooni maitse muutub kordumatuks ja jäljendamatuks. Võime öelda, et iga TЁRT KAKAO toode on individuaalne narratiiv, šokolaadi karakter, mille on tabanud šokolaaditootja ja mida tarbija kogeb meelte kaudu.

Kakaos ilmneb iseloom.
Kakao on ainulaadne, nagu iga inimene.

KES ME OLEME

Noored, energilised, kakaosõbrad! Tere, me oleme Daria ja Aleksei, sõbralik bean-to-bar šokolaaditootjate meeskond, kelle eesmärk on edasi anda eksklusiivsete kakaoubade iseloomu ja maitset igas meie loodud tootes.

Kakao voolab meie soontes.

Toodame kakaomasse, kakaojooke ja magustoite, aga ka šokolaaditahvleid mikropartiidest ja eksklusiivsetest kakaoubadest.

MEIE KAKAO MEESKOND

Darja Tolstikova

CEO ja Kakao meister

Hi, Tere, Привет, I’m Darja.

Juba väikesest peale ümbritses mind ainult kõige maitsvam šokolaad; Muidugi räägin ma bean-to-bar šokolaadist ja see kõik on tänu mu vanematele ja nende ärile kakaoubade ja kakaotoodete importimisel ja eksportimisel.

Kui tuli aeg valida elukutse, ei mõelnud ma kohe šokolaadi valmistamisele; Läksin ja sain reklaami erialal bakalaureusekraadi. Õpingute ajal olin aga endiselt seotud bean-to-bar šokolaadi maailmaga. Otsustati, et peale bakalaureusekraadi omandamist lähen meie hea sõbra Mark -> “Krak Chocolade” juurde bean-to-bar tehnoloogial šokolaaditootmise koolitusele. Ja nüüd olen ma kõige õnnelikum, täis endorfiine, vikerkaare ükssarvikutega, šokolaadimeister ja TËRTi kaasomanik.

Tere tulemast TËRTi!
Meeldiv tutvuda.

Aleksei Bezzaborkin

Šokolaadi valmistaja

Tere! Minu nimi on Aleksei!

Olen terve elu püüdnud õppida midagi uut ja proovida end erinevatel ametitel.

And quite by accident I got into the world of coffee, which, as I now understand, is incredibly similar to the world of cocoa, having worked in it for many years, creating new drinks and learning the coffee industry, I met Darja and her family, who showed me how interesting the world is chocolate. As I dive into this delicious world, I was lucky enough to meet the amazing chocolate creator Mark and learn from him this difficult but extremely interesting craft, making bean-to-bar chocolate. And now it’s my turn to immerse you in this fantastic world of flavors and Grate.

Armastuse ja šokolaadimeeleoluga,
Aleksei.

bite into greatness

iga päev

10:00-19:00

TERT KAKAO OÜ

0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop